Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Із 29 нелегальних мігрантів, які перетнули закарпатський кордон, 12 - із Афганістану

Із 29 нелегальних мігрантів, які перетнули закарпатський кордон, 12 - із Афганістану

Із 29 нелегальних мігрантів, які перетнули закарпатський кордон, 12 - із Афганістану
Упродовж 15-26 вересня на виконання наказу ДМС України міграційники Закарпаття проводили відпрацювання під умовною назвою “Мігрант”. Зокрема, здійснювався комплекс цільових профілактичних заходів,...

Упродовж 15-26 вересня на виконання наказу ДМС України міграційники Закарпаття проводили відпрацювання під умовною назвою “Мігрант”. Зокрема, здійснювався комплекс цільових профілактичних заходів, спрямованих на запобігання та протидію нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері і притягнення порушників до відповідальності.

ВІДЕО ДНЯ

У результаті проведеної роботи працівниками Головного управління Міграційної служби в області у взаємодії із співробітниками міліції та прикордонниками виявлено 29 нелегальних мігрантів, з них 12 – громадяни Афганістану. Із загальної кількості нелегалів 17 осіб було затримано у складі трьох організованих груп, повідомила Ольга Поштак, головний спеціаліст по зв'язках з громадськістю та ЗМІ ГУ ДМС України в Закарпатській області.

За допущені порушення правил перебування в Україні у рамках операції “Мігрант” до адміністративної відповідальності притягнуто 56 іноземних громадян. Також до адміністративної відповідальності притягнуто 27 фізичних осіб, у тому числі громадянку Молдови, які запросили іноземців та надали їм житло.

Реклама

Крім того, працівниками міграційної служби прийнято 3 рішення про примусове повернення іноземців до країн походження (2 громадян Азербайджану та 1 – Російської Федерації), одній особі заборонено в’їзд до України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно