Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Перечинським правоохоронцям, які вирушать у зону АТО, подарували водостійкі плащі

Перечинським правоохоронцям, які вирушать у зону АТО, подарували водостійкі плащі

Перечинським правоохоронцям, які вирушать у зону АТО, подарували водостійкі плащі
Для потреб правоохоронців, які будуть відправлятися на Схід в зону проведення антитерористичної операції, Перечинська швейна фабрика пошила плащі-палатки. Як відомо, біда згуртовує. І у скрутну...

Для потреб правоохоронців, які будуть відправлятися на Схід в зону проведення антитерористичної операції, Перечинська швейна фабрика пошила плащі-палатки.

ВІДЕО ДНЯ

Як відомо, біда згуртовує. І у скрутну хвилину завжди знайдуться ті, що, підтримають, порозуміють, допоможуть ділом чи добрим словом. Радує, що на Перечинщині добрі традиції переймають все більше і більше свідомих громадян. Шість добротних водостійких плащів передав на тому тижні керівник підприємства «Перечинська швейна фабрика» Сергій Тичина особовому складу місцевому райвідділу міліції. Плащі власноруч пошили робітники очолюваної ним фабрики. До нині підприємство виконувало замовлення на пошиття уніформи та спецодягу в основному для іноземців. Сьогодні ж колективом вирішили безкоштовно одягнути своїх міліціонерів. Такий красномовний факт свідчить про те, що люди не є байдужими до проблем, що зараз існують у Державі, і, співпрацюючи з іноземцями, для них не стала обтяжливою турбота про своїх співвітчизників, - повідомила Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС.

Міліціонери з вдячністю приймають таку допомогу, бо, як відомо, спорядити всім необхідним людей, що йдуть боронити державу на Схід, самотужки дуже важко. Начальник райвідділу Віктор Ребрей щиро дякує підприємству, особисто керівнику Сергію Тичині, працівницям, які клопітливо шили плащі, за таку необхідну допомогу.

Реклама

Загалом, до подібних акцій підтримки долучилося уже багато підприємців Перечинського та Великоберезнянського районів, просто небайдужих громадян. І всім Перечинський райвідділ міліції щиро дякує за турботу та порозуміння.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно