Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За допомогою жеребкування мешканці Тячева розподілили між собою земельні ділянки

За допомогою жеребкування мешканці Тячева розподілили між собою земельні ділянки

За допомогою жеребкування мешканці Тячева розподілили між собою земельні ділянки
Відповідне питання було розглянуте під час першого пленарного засідання 29-ї сесії Тячівської міської ради, де вирішувалася проблема виділення громадянам земельних ділянок під будівництво...

Відповідне питання було розглянуте під час першого пленарного засідання 29-ї сесії Тячівської міської ради, де вирішувалася проблема виділення громадянам земельних ділянок під будівництво індивідуального житла згідно з першочерговими списками.

ВІДЕО ДНЯ

Кожен претендент сам особисто обирав ділянку методом жеребкування. Для цього у залі було встановлено дві скриньки з номерами від 1 до 183. У першій ці числа відповідали номеру претендента на отримання ділянки у списках, а в другій – порядковому номеру ділянки під будівництво зі списку ділянок.

Представники земельної комісії називали прізвища зі списку та адреси місця розташування ділянки, яку отримають названі мешканці. Той, чиє прізвище було озвучене, витягав номер з адресою своєї майбутньої ділянки. Власники отриманих ділянок могли ознайомитись із їх розташуванням на карті.

Реклама

У результаті роботи сесії було розподілено 180 ділянок у нових кварталах індивідуальної житлової забудови в урочищах «Елевен», «Паллази» та «Шовань-Сег». У списки були внесені прізвища молодих сімей, які мають намір будувати житло. Їх опрацьовували і вивчали депутати та земельна комісія.

Особлива умова – будівництво повинно розпочатися упродовж наступних трьох років. Якщо власник не використає ділянку за призначенням, її зможуть відібрати.

Реклама

Інформація Держземагенства у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно