Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородська "Говерла" не втримала перемогу у кубковому матчі проти "Металіста"

Ужгородська "Говерла" не втримала перемогу у кубковому матчі проти "Металіста"

Ужгородська "Говерла" не втримала перемогу у кубковому матчі проти "Металіста"
Цей матч 1/8 фіналу Кубка України в Ужгороді чекали з нетерпінням, адже такий "Металіст" можна було, на думку деяких уболівальників та фахівців, здолати. Попри те, що більшість експертів вважали...

Цей матч 1/8 фіналу Кубка України в Ужгороді чекали з нетерпінням, адже такий "Металіст" можна було, на думку деяких уболівальників та фахівців, здолати.

ВІДЕО ДНЯ

Попри те, що більшість експертів вважали харків'ян фаворитами, ужгородці вирішили виправдати сподівання власних фанатів і налаштувались на перемогу. Вже на старті поєдинку закарпатці повели у рахунку. Сценарій епізоду такий: Мякушко пробив зі штрафної прямо в голкіпера, Дишленкович відбив на Каверіна, який головою влучив у ворота - 1:0. Під час першого тайму підопічні В'ячеслава Грозного не дали супернику створювати моменти на своєму полі.

Другу сорокап'ятихвилинку вдало розпочали гості. Перші хвилини цієї частини зустрічі пройшли під акомпанемент колективу Ігоря Рахаєва. і на 55 хвилині майстерно виконав штрафний Клейтон Шав'єр - 1:1. Ужгородців засмутив рахунок і вони пішли вперед. Закарпатці активно використовували контратаки для того, аби забити знову. І Каверін продовжив забивну традицію, пробігши по правому флангу і влучивши під опорну ногу воротаря - 2:1. Та клас слобожанців підтвердився у кінцівці. Точніше, феномен Шав'єра: аргентинець вирівняв шальки терезів на добиванні. 2:2 - і через місяць команди зустрінуться у матчі-відповіді.

Реклама

ГоверлаМеталіст 2:2Голи: Каверін, 11, 67 — Шав'єр, 56, 87Говерла: Коваль — Люлька, Ягодинскіс, Акакпо, Качараба — Тудосе, Полянський — Герасимюк (Степанюк, 66), Каверін (Трухін, 74), Мякушко — Шацьких (Бурдужан, 69)Металіст: Дишленкович — Кулаков (Радченко, 57), Гуйє, Торсільєрі, Пшеничних — Едмар, Шав'єр — Кобін, Жажа (Краснопьоров, 60), Болбат — ГоменюкПопередження: Качараба, Люлька, Степанюк — Пшеничних, Шав'єр, ЕдмарВилучення: Люлька, 79 (друге попередження).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно