Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Протягом першого півріччя 2014 року митники виявили 155 фактів незаконного перевезення наркотиків

Протягом першого півріччя 2014 року митники виявили 155 фактів незаконного перевезення наркотиків

Протягом першого півріччя 2014 року митники виявили 155 фактів незаконного перевезення наркотиків
З початку 2014 року робота по протидії незаконному переміщенню наркотиків, психотропних речовин та прекурсорів спрямовувалася, в першу чергу, на виявлення та припинення каналів незаконного їх...

З початку 2014 року робота по протидії незаконному переміщенню наркотиків, психотропних речовин та прекурсорів спрямовувалася, в першу чергу, на виявлення та припинення каналів незаконного їх переміщення через кордон, – зазначають фахівці Чопської митниці Міндоходів.

ВІДЕО ДНЯ

Протягом цього часу підрозділами митниці виявлено 155 фактів незаконного переміщення через кордон наркотичних засобів та психотропних речовин. Фахівцями митниці з незаконного обігу вилучено близько 50 тис. таблеток з медпрепаратами психотропної або наркотичної дії.

У вересні поточного року підрозділами митниці виявлено 19 фактів та вилучено близько 1000 таблеток з вмістом психотропних речовин або наркотичних засобів.

Реклама

До правоохоронних органів направлено сім повідомлень про протиправні діяння, що містять ознаки злочину, передбаченого статтею 305 Кримінального кодексу України.

У дев'яти випадках митницею ініційовано проведення правоохоронцями негласної розшукової дії «контрольована поставка» наркотичних засобів з метою виявлення джерел і каналів їх незаконного обігу та встановлення осіб, які беруть участь у цьому.

Реклама

Щодо громадянства порушників митних правил, то слід зазначити, що це близько 80% від загальної кількості громадяни України, Угорщини та Словаччини. Також досить часто порушники митних правил мають російське, сербське, румунське та чеське громадянство, є й громадяни країн Західної Європи (Португалія, Італія, Франція).

Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно