Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді серійний злодій зі Львова крав із автомобілів іноземні номерні знаки

В Ужгороді серійний злодій зі Львова крав із автомобілів іноземні номерні знаки

В Ужгороді серійний злодій зі Львова крав із автомобілів іноземні номерні знаки
На совісті раніше судимого крадія, що понад 13 років провів за гратами, понад півтора десятка злочинів. Серед потерпілих від його рук - навіть угорський консул в Ужгороді. Останнім часом в...

На совісті раніше судимого крадія, що понад 13 років провів за гратами, понад півтора десятка злочинів. Серед потерпілих від його рук - навіть угорський консул в Ужгороді.

ВІДЕО ДНЯ

Останнім часом в Ужгороді почастішали крадіжки номерних знаків з автомобілів. Невідомі зловмисники крадуть переважно іноземні номери з машин закарпатців.

Від злодіїв однієї ночі потерпів навіть «Опель» консула Угорщини в Ужгороді. Знявши номери, крадій залишив на місці записку з номером мобільного телефону, за яким можна було «викупити» вкрадені номери…

Реклама

Аналогічним чином потерпіло й кілька ужгородців, котрі їздили на іномарках зі словацькими номерами. Машини вночі також залишились без номерів, а на записках було вказано номер телефону, за яким можна «вирішити питання». Коли ж потерпілі телефонували, їм зазвичай називали суму в 200 гривень за повернення номерів.

Після звернень в міліцію потерпілих справою зайнялись розшуківці, й невдовзі «номерного» злодія вирахували й затримали. Ним виявився 33-річний уродженець м.Львів, раніше неодноразово судимий. Цей молодик встиг провести за колючим дротом загалом понад 13 років свого життя за скоєння пограбунків, розбійних нападів і шахрайств.

Реклама

У липні цього року львів′янин звільнився з місць позбавлення волі й вирішив осісти в Ужгороді. Тут він жив у жінки, з якою познайомився через Інтернет. А оскільки працювати не хотів, то вирішив заробляти на життя криміналом.

В Ужгороді вулиці й двори багатоповерхових будинків заставлені машинами, чимало з яких на словацьких та угорських номерах. Львівський злодій вирішив красти з автівок номери, аби потім повертати їх за винагороду. Спритник резонно гадав, що власники ліпше платитимуть йому по 200 гривень, ніж їхати за кордон і виготовляти нові номери, що обійдеться їм у значну суму. Коли йому телефонували потерпілі, він наказував переказувати гроші на мобільний телефон. Але на цьому врешті-решт і попався…

За даними фактами міліція відкрила кримінальні провадження за ст.189 ч.1 (Вимагання) та ст.185 ч.1 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Реклама

- Після того, як в засобах масової інформації з′явилися повідомлення про численні крадіжки номерів з машин в Ужгороді, я дав вказівку негайно посилити роботу з розшуку та затримання злодія, - коментує начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. - Загалом внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань 21 факт крадіжок номерних знаків в Ужгороді, з яких 16 уже доведено згадуваному львів′янину. Речові докази скоєння злочинів вилучено, зловмисника взято під варту. Слідство у справі триває.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно