Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Народний фронт" не лише декларує, а вже сьогодні реалізовує реформи у Закарпатті, – Валерій Лунченко

"Народний фронт" не лише декларує, а вже сьогодні реалізовує реформи у Закарпатті, – Валерій Лунченко

"Народний фронт" не лише декларує, а вже сьогодні реалізовує реформи у Закарпатті, – Валерій Лунченко
«Нові дороги, берегоукріплення річки Тиса, питна вода у гірських районах, вирішення питань з твердими побутовими відходами, закупка котлів та альтернативні джерела енергопостачання – це ті питання,...

«Нові дороги, берегоукріплення річки Тиса, питна вода у гірських районах, вирішення питань з твердими побутовими відходами, закупка котлів та альтернативні джерела енергопостачання – це ті питання, які ми не тільки декларуємо, а вже сьогодні, спільно з Урядом і Прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком, реалізовуємо у Закарпатській області», - зазначив Валерій Лунченко, керівник регіонального виборчого штабу «Народний фронт».

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні в Ужгороді було презентовано програму політичної сили «Народний фронт».

Зважаючи на ті непрості економічні та суспільно-політичні умови, в яких сьогодні перебуває Україна, першочерговими завданнями для команди «Народного фронту» є безпека, а це створення професійної боєздатної армії, реалізація проекту «Стіна», приєднання до НАТО. У галузі економіки основним є децентралізація - дати регіонам право залишати собі значну частину податків для розбудови областей та реалізації нагальних проектів. Одним з найголовніших питань є впровадження енергозберігаючих технологій, зменшення енергозалежності України. Для цього Урядом Арсенія Яценюка розроблено потужну програму, реалізація якої вже йде повним ходом. Серед іншого, це і проект кредитування заміни котлів на альтернативні джерела енергії, і заміна систем опалення у адміністративних будівлях, лікарнях, школах.

Реклама
"Народний фронт" не лише декларує, а вже сьогодні реалізовує реформи у Закарпатті, – Валерій Лунченко – 01

«Народний фронт - це новостворена політична сила, лідером якої є Арсеній Яценюк. Це фронт сильних, професійних людей, які сьогодні вже показують результати своєї роботи, вміння реалізовувати реформи. У нас немає гучних прізвищ, у нас є фахівці своєї справи», - зазначив, представляючи кандидатів у народні депутати по одномандатних мажоритарних виборчих округах, Валерій Лунченко.

Реклама

Так, по округу № 68 кандидатом в депутати від «Народного фронту» є Олександр Довгош, № 69 - Олександр Хайнас, № 71 - Василь Сабадош, № 72 - Василь Дем’янчук, № 73 -Іштван Петрушка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно