Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті за хабар затримали високого посадовця

На Закарпатті за хабар затримали високого посадовця
Слідчі прокуратури Закарпатської області підозрюють начальника відділу обласного УДСНС у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст 368 КК України, тобто одержання службовою особою...

Слідчі прокуратури Закарпатської області підозрюють начальника відділу обласного УДСНС у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст 368 КК України, тобто одержання службовою особою неправомірної вигоди з використанням службового становища.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив начальник слідчого відділу прокуратури області Іван Бітлян: «Досудовим слідством встановлено, що на початку липня працівниками прокуратури Закарпаття спільно з УБОЗ УМВС в Закарпатській області затримано керівника відділу крайового УДСНС, який вимагав та одержав 21 тис. грн. неправомірної вигоди у закарпатця. Вказану суму посадовець вимагав від директора одного з товариств краю за погодження актів прийому введення в експлуатацію спального корпусу та ресторану готельно-ресторанного комплексу.

Тоді ж відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням) внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Реклама

Підозрюваного було затримано в порядку ст. 208 КПК України, а відтак суд обрав йому міру запобіжного заходу – заставу у розмірі 60 тис.грн.

Тепер посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно