Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

28-річний мешканець Перечинщини загинув у ДТП

28-річний мешканець Перечинщини загинув у ДТП
У минулу неділю вночі на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород між Перечином та Зарічевом неподалік урочища «Довжанка» сталася дорожно-транспортна пригода, в результаті якої загинув 28-річний житель села...

У минулу неділю вночі на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород між Перечином та Зарічевом неподалік урочища «Довжанка» сталася дорожно-транспортна пригода, в результаті якої загинув 28-річний житель села Дубриничі.

ВІДЕО ДНЯ

До райвідділу міліції зателефонував черговий лікар районної лікарні і повідомив, що на центральній дорозі нерухомо лежить особа чоловічої статті. Схоже на те, що людина стала учасником дорожньо-транспортної пригоди. На місце події негайно виїхав начальник райвідділу міліції, його заступники та слідчо-оперативна група. Правоохоронці на вказаній ділянці дороги виявили тіло чоловіка без явних ознак життя. Біля загиблого міліція знайшла розламаний мобільний телефон.

Наразі дану подію слідчий райвідділу міліції вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією – частина 2 статі 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілому).

Реклама

Керівництво Перечинського райвідділу міліції звертається до свідомих громадян з проханням, хто вночі 21 вересня у період часу з 01:00 до 02:00 знаходився на даній ділянці дороги та кому відомі будь-які факти щодо вчиненого кримінального правопорушення, в результаті якого загинула людина, просимо звертатися до міліції або зателефонувати до райвідділу на номер 102.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно