Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатці у Полтаві вразили публіку своїми талантами

Закарпатці у Полтаві вразили публіку своїми талантами
20 вересня відбувся перший осінній творчий салон Дениса Стерна, який об’єднав полтавських і закарпатських митців заради вибагливої публіки. Зі слів самого організатора салону – Дениса, – він не...

20 вересня відбувся перший осінній творчий салон Дениса Стерна, який об’єднав полтавських і закарпатських митців заради вибагливої публіки.

ВІДЕО ДНЯ

Зі слів самого організатора салону – Дениса, – він не очікував, що на вечір з’явиться така велика кількість глядачів. «Я розраховував, що буде, ну хай, 30 чоловік. А вони все приходили і приходили, навіть під час вечору, – казав Денис. – Це так хвилює».

Мабуть, саме закарпатські гості перед усім і привернули увагу полтавців. Зокрема, це Никита Сафорнов, володар сильного мелодійного голосу, чиї пісні зворушують і захоплюють кожного, хто знаходиться поряд. «Коли він співає, то наче входить в транс і живе тільки музикою», – поділилася враженнями одна з глядачок.

Реклама

Викликав захоплення Віталій Попович, який вчинив справжнісінький перфоманс за участі іншої поетеси – Анни Єгорової, чим заслужив зітхання прекрасної половини глядачів. Безумовно, родзинкою вечора став і Ярослав Храмов, який забезпечив усім веселий настрій своїм стендапом.

Першим читав Містер Коржик, він і задав початку заходу проукраїнського настрою, адже звучали надзвичайно патріотичні поезії. Роман Повзик зачитав свої найновіші вірші, частина яких народилися далеко від Полтави — аж у Івано-Франківській області, чим надав вечору відчуття ще більшого єднання. Неабиякі овації, як не дивно, зривали більш спокійні, зворушливі поети – Анна Ютченко, Іра Мисник, а також Макаренко зі скрипалькою Танею, які зробили справжню лірико-музичну міні-виставу.

Реклама

Творчі салони Дениса Стерна з’явилися у Полтаві минулої осені, тож саме цей є певною мірою ювілейним. За рік змінилося багато на цих вечорах, незмінними є лише його організатор і рідна атмосфера, затишок, який допомагає стати ближчими поетам і глядачам.

Катя Кролевська

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно