Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатський підприємець умисно ухилився від сплати податків у розмірі 3,5 млн грн

Закарпатський підприємець умисно ухилився від сплати податків у розмірі 3,5 млн грн

Закарпатський підприємець умисно ухилився від сплати податків у розмірі 3,5 млн грн
Відділ нагляду за додержанням законів органами податкової міліції прокуратури області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного ухилення від сплати податків, що...

Відділ нагляду за додержанням законів органами податкової міліції прокуратури області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного ухилення від сплати податків, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах - 3,5 млн грн.

ВІДЕО ДНЯ

Розслідування вказаного провадження здійснює слідче управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

За інформацією начальника відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції прокуратури Закарпатської області Андрія Матвіяса: «Встановлено, що один із закарпатських підприємців, протягом останніх двох років, перебуваючи на загальній системі оподаткування і здійснюючи діяльність у сфері роздрібної та оптової торгівлі будівельними матеріалами, умисно ухилився від сплати податків, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах на загальну суму майже 3,5 млн грн.

Реклама

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення визначена за ч. 3 ст. 212 КК України - умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Наразі, відділом нагляду за додержанням законів органами податкової міліції прокуратури області вживаються усі заходи для встановлення винних осіб та відшкодування завданої державі шкоди.

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно