Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів суд присудив жінці 3 роки позбавлення волі

За незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів суд присудив жінці 3 роки позбавлення волі

За незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів суд присудив жінці 3 роки позбавлення волі
За вироком Іршавського районного суду, до трьох років позбавлення волі з призначенням іспитового терміну в один рік засуджено жительку села Довге. Ця жінка постала перед судом за незаконне придбання...

За вироком Іршавського районного суду, до трьох років позбавлення волі з призначенням іспитового терміну в один рік засуджено жительку села Довге. Ця жінка постала перед судом за незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів.

ВІДЕО ДНЯ

Вона попалась працівникам Іршавського райвідділу міліції з коноплею. Сама жінка переконувала, що до неї додому зайшов чоловік, у якого вона обміняла горілку на поліетиленовий пакет з подрібненими сухими рослинами коноплі. Цю наркотичну речовину зберігала у себе вдома в коробці від сигарет, а інколи носила при собі.

Оперативну інформацію про це отримали працівники міліції. В той час, коли вона знаходилась у паркові м. Іршава, правоохоронці вказану речовину вилучили.

Реклама

За цим фактом Іршавським райвідділом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Після завершення досудового розслідування справу передали на розгляд суду.

Підсудна у суді щиро розкаялася, переконувала, що більше не матиме справу з наркотиками. Обираючи міру покарання, суд врахував те, що підсудна вперше притягається до кримінальної відповідальності і наркотичну речовину зберігала для власних потреб.

Реклама

За незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів жінка отримала 3 роки позбавлення волі з призначенням їй іспитового терміну в один рік. Тобто суд застосував до неї умовне покарання, не пов"язане з реальним ув"язненням. Тож залишається сподіватись, що таке гуманне рішення іршавської Феміди піде жінці на користь, і вона більше не буде ходити по вулицях із наркотиками.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно