Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вночі міліція провела спецоперацію по затриманню зловмисників, які протягом року вчиняли грабежі у Хустському районі

Вночі міліція провела спецоперацію по затриманню зловмисників, які протягом року вчиняли грабежі у Хустському районі

Вночі міліція провела спецоперацію по затриманню зловмисників, які протягом року вчиняли грабежі у Хустському районі
20 вересня 2014 року близько 01 год ночі на залізничному переїзді в м. Хуст правоохоронці провели блискавичне затримання чотирьох злочинців, які протягом року скоювали крадіжки та грабежі на...

20 вересня 2014 року близько 01 год ночі на залізничному переїзді в м. Хуст правоохоронці провели блискавичне затримання чотирьох злочинців, які протягом року скоювали крадіжки та грабежі на території Хустського району та в місті.

ВІДЕО ДНЯ

Під час затримання зловмисники чинили відчайдушний опір, зав'язалась бійка. Один із них намагався втекти. Однак завдяки злагодженій роботі правоохоронців уже незабаром усі четверо опинилися у кайданах. Під час обшуку автомобіля злочинців було виявлено бойовий пістолет з набоями, ножі, маски та гроші.

– Це були троє мешканців Тячівщини і один хустянин – тренер бойових мистецтв. Усі вони виховувались в порядних родинах, в наше поле зору не потрапляли, – розповіло джерело в правоохоронних органах.

Реклама

За словами наймолодшого із затриманих, вони вчиняли злочини, бо хотіли мати власні кошти, незалежно від батьків. Інформацію про майбутню здобич отримували від своїх знайомих, ретельно аналізували та складали план дій. Для оперативного пересування територією району взяли від свого друга недорогу іномарку на зарубіжних номерах, оснастилися зброєю та засобами зв'язку. Працювали в чорних масках і перчатках. Жертв вибирали серед добре забезпечених, але слабо захищених місцевих жителів.

Міліціонери уже отримали ордер і провели обшук у оселях молодиків. Серед виявлених речей – однакові чорні зимові куртки.

Реклама

Для затримання квартету злочинців-грабіжників правоохоронці провели довготривалу і копітку роботу. Наразі попереду багато процесуальної роботи, вину зловмисників потрібно доводити в судовому порядку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно