Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатка увійшла до сотні найкращих танцівників України на шоу "Танцюють всі!" (ВІДЕО)

Закарпатка увійшла до сотні найкращих танцівників України на шоу "Танцюють всі!" (ВІДЕО)

Закарпатка увійшла до сотні найкращих танцівників України на шоу "Танцюють всі!" (ВІДЕО)
Колишня студентка математичного факультету УжНУ Тетяна Ігнаці увійшла до сотні найкращих танцівників України на шоу «Танцюють всі!». Захоплення танцями, а точніше любов до них, розпочалася з 6...

Колишня студентка математичного факультету УжНУ Тетяна Ігнаці увійшла до сотні найкращих танцівників України на шоу «Танцюють всі!».

ВІДЕО ДНЯ

Захоплення танцями, а точніше любов до них, розпочалася з 6 років – із народної хореографії. Окрім неї, було ще й піаніно. Тетяна говорить, що саме у танцях вона відчуває себе свобідною, могла і може відкривати всю свою внутрішню палітру. «Знаєте, коли танцюю, то здається, що зовсім не відчуваю землі під ногами. Це відчуття, коли тобі для польоту навіть не потрібні крила!» – коментує дівчина.

Потрапити на шоу «Танцюють всі!» хотіла не один рік. Але навчання і робота у столиці вносили свої корективи у її плани. «Коли ж вирішила брати участь, то, чесно кажу, не хвилювалася, бо переконала себе, що у будь-якому разі це шоу. Я не розчарувалася, коли спочатку мене відправили на вечірнє тренування, знала: буде, що буде. А от коли отримала квиток у сотню, то по-справжньому була щаслива. Інакше це відчуття не описати».

Реклама

Цього року, тренувальний табір шоу «Танцюють всі!» проходив в Ірпені. Репетиції виявилися неймовірно втомливими, учасники спали всього по 2–3 години. Але для тих, для кого танець – усе життя, це не випробування. «У тренувальному таборі з п’яти днів, я пробула три. Далі не пройшла. Як тільки повернулася додому, дуже плакала і казала, що більше ніколи не танцюватиму. Але потім повернулася до звичного життя. Для тих, хто хоче взяти участь у чомусь подібному, дам тільки одну пораду – будьте впевнені. У житті треба вміти добре оцінювати свої можливості, аби не розчаруватися. Але якщо у вас є бажання, ви готові боротися із самим собою і, міцно затиснувши зуби, йти вперед, то не думайте, а йдіть!» – коментує Тетяна Ігнаці.

Світлана Лапига, медіа-центр УжНУ

Реклама

http://youtu.be/UjK1Q4fmVr4

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно