Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На "Волонтерському фестивалі" у Великій Копані для військовослужбовців зібрали понад 2300 гривень

На "Волонтерському фестивалі" у Великій Копані для військовослужбовців зібрали понад 2300 гривень

На "Волонтерському фестивалі" у Великій Копані для військовослужбовців зібрали понад 2300 гривень
Під час "Волонтерського фестивалю", що відбувся у неділю в селі Велика Копаня, було зібрано на потреби наших військових 2313 гривень 35 копійок. Нагадуємо, що під час аналогічного заходу, що відбувся...

Під час "Волонтерського фестивалю", що відбувся у неділю в селі Велика Копаня, було зібрано на потреби наших військових 2313 гривень 35 копійок. Нагадуємо, що під час аналогічного заходу, що відбувся у Виноградові 17.08.2014 було зібрано 3202 гривні. Наразі у розпорядженні активістів є 5515 гривень 35 копійок.

ВІДЕО ДНЯ

Відбулася також телефонна розмова із керівником Мукачівського військового госпіталю, який повідомив, що наразі в даному закладі перебуває на лікуванні понад 70 військовослужбовців із пораненнями із зони проведення АТО. Було домовлено, що керівник даного медичного закладу, найближчим часом передасть активістам перелік медичних препаратів та медичних засобів, які на даний час є конче потрібними для лікування наших військовослужбовців. За зібрані у Виноградові та Великій Копані кошти буде придбано необхідні медикаменти для лікування поранених військовослужбовців, які перебувають у Мукачівському військовому госпіталі. Про перелік придбаних та переданих медикаментів буде повідомлено після їх передачі до Мукачівського військового госпіталю.

Після завершення фестивалю, активісти вирушили до мосту біля стаціонарного поста ДАІ, де встановили державні прапори України. Також активісти планують найближчим часом розфарбувати вищезгаданий міст у кольори національного прапору України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно