Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Берегові вирішували проблеми, які заважають будівництву об’їзної дороги навколо міста

У Берегові вирішували проблеми, які заважають будівництву об’їзної дороги навколо міста

У Берегові вирішували проблеми, які заважають будівництву об’їзної дороги навколо міста
12 вересня з ініціативи міського голови Берегова було проведено нараду з участі першого заступника начальника Головного управління Держземагентства у Закарпатській області Володимир Токара, директора...

12 вересня з ініціативи міського голови Берегова було проведено нараду з участі першого заступника начальника Головного управління Держземагентства у Закарпатській області Володимир Токара, директора ДП «Закарпатського науково-дослідного та проектного інституту землеустрою» Василя Поповича, а також начальника управління Держземагентства у Берегівському районі Еріки Шинкевич.

ВІДЕО ДНЯ

На зустрічі також були присутні перший заступник міського голови Габор Кінч та начальник управління комунального майна та земельних відносин Володимир Буднік.

Фахівці інформували, що земельні питання, потрібні для впровадження проекту будівництва об’їзної дороги, по місту вже вирішені. Водночас потрібно близько 100 тис. грн для владнання аналогічних справ із кількома ділянками на території самого району. У цьому контексті було запропоновано звернутися з проханням виділити потрібні кошти до обласної ради та ОДА, адже ця дорога є важливою не тільки для Берегова, області, а й для всієї країни. Очікується, що відкриття дорожнього шляху позитивно вплине на промисловість Закарпаття, а також припинить руйнування Берегова.

Реклама

Окрім цього, мер цікавився механізмом виділення земельних ділянок для військовослужбовців із зони АТО. Як пояснив Володимир Токар, наразі на території Берегова відсутні потрібні земельні ділянки, але їх можна підібрати за межами міста. Так, станом на липень на Закарпатті більше 100 військових подали відповідні заяви на отримання землі. Також фахівець повідомив, що згідно з українським законодавством тепер можна буде отримати прописку в дачних будинках. Разом з цим, обговорено гостру потребу проведення нормативно-грошової оцінки земель міста, що не проводилася вже більше 15 років.

Учасники наради домовилися, що для реалізації планів та вирішення вказаних проблем буде мобілізовано максимально зусиль і енергії як з боку міста, так і обласних експертів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно