Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Трагедія на Ужгородщині: під час ремонтних робіт загинули троє працівників готелю

Трагедія на Ужгородщині: під час ремонтних робіт загинули троє працівників готелю

Трагедія на Ужгородщині: під час ремонтних робіт загинули троє працівників готелю
Сьогодні післяобідньої пори в селі Холмок сталася жахлива подія – троє чоловіків, працівників місцевого готелю, під час ремонтних робіт впали до каналізаційного колодязю. На місце події негайно...

Сьогодні післяобідньої пори в селі Холмок сталася жахлива подія – троє чоловіків, працівників місцевого готелю, під час ремонтних робіт впали до каналізаційного колодязю.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група Ужгородського райвідділу міліції, працівники Державної служби надзвичайних ситуацій та медичні працівники.

На жаль, коли дістали чоловіків з колодязя завглибшки майже 10 метрів, ті вже знаходились в критичному стані, оскільки надихались отруйними випарами. Їх одразу ж було доставлено в реанімаційне відділення, та попри всі намагання лікарів врятувати життя молодим чоловікам так і не вдалось.

Реклама

Як стало відомо пізніше, декілька днів тому в цьому каналізаційному колодязі провалилась земля і чоловіки проводили ремонтні роботи – засипали яму. Один, не втримавшись, впав у колодязь, інший поспішив йому на допомогу і також впав. Третій чоловік покликав інших працівників готелю на допомогу, а сам намагався з драбиною допомогти вибратися звідти товаришам, та йому це не вдалося…

Наразі працівниками Ужгородського райвідділу міліції задокументовано дану подію та спільно з прокуратурою району вживаються всі необхідні заходи для з’ясування всіх обставин трагедії та причетності до скоєного працівників та керівницта готелю.

Реклама

Ганна Дан, Ужгородський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно