Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді визначилися з фірмою, яка займатиметься облаштуванням GPS-систем у маршрутках

В Ужгороді визначилися з фірмою, яка займатиметься облаштуванням GPS-систем у маршрутках

В Ужгороді визначилися з фірмою, яка займатиметься облаштуванням GPS-систем у маршрутках
Виконком в Ужгороді визначився, хто займатиметься облаштуванням GPS-систем у громадському транспорті. Надавачем послуг визначено ПП «Автоімідж» – саме цій фірмі на противагу ТОВ «Ужконтроль» виконком...

Виконком в Ужгороді визначився, хто займатиметься облаштуванням GPS-систем у громадському транспорті. Надавачем послуг визначено ПП «Автоімідж» – саме цій фірмі на противагу ТОВ «Ужконтроль» виконком довірив встановлення GPS-систем у громадському транспорті.

ВІДЕО ДНЯ

За результатами засідань та голосувань транспортної комісії з-поміж 8 кандидатів, які зголосились брати участь у конкурсі зі встановлення GPS-систем у громадському транспорті, голоси членів комісії розділились порівну: по 3 за «Автоімідж» та «Ужконтроль».

Повідомлялось, що «Автоімідж» працює у Житомирі, Кам’янці-Подільському, Мукачеві, тоді як «Ужконтроль» зареєстровано лише в лютому поточного року і про діяльність його нічого невідомо. Крім того, суттєва різниця існує і в плані оплати перевізниками за послуги фірм: «Ужконтроль» за оренду та обслуговування обладнання встановило ціну в 240 грн. в місяць з однієї маршрутки, тоді як «Автоімідж» оцінило свої послуги у 170 грн. в місяць упродовж перших двох років і по 100 грн. – в наступні роки.

Реклама

Оплачуватимуть послуги встановлення та обслуговування GPS-систем у громадському транспорті самі перевізники – коли системи запрацюють, буде ліквідовано Службу пасажирських перевезень.

Окрім встановлення власне «маячків» у транспорті для відслідковування руху автобусів та маршруток, «Автоімідж» зобов’язалось також додатково облаштувати камери та інформаційні табло на зупинках.

Реклама

Точних термінів встановлення GPS-систем у транспортному відділі не називають: кажуть, що спочатику треба владнати всі юридичні ньюанси та підписати відповідні договори.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно