Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівництво області вирішувало проблеми краян під час прийому громадян

Керівництво області вирішувало проблеми краян під час прийому громадян

Керівництво області вирішувало проблеми краян під час прийому громадян
У вівторок, 9 вересня, під час особистого прийому громадян заступником голови Закарпатської обласної адміністрації по допомогу звернулося близько двадцяти закарпатців. Проблеми, з якими зверталися...

У вівторок, 9 вересня, під час особистого прийому громадян заступником голови Закарпатської обласної адміністрації по допомогу звернулося близько двадцяти закарпатців.

ВІДЕО ДНЯ

Проблеми, з якими зверталися краяни до чиновника стосувалися покращення житлових умов та надання матеріальної допомоги на лікування.

До прикладу, жителька Великоберезнянського району звернулася з проханням про виділення матеріальної допомоги у зв’язку з тим, що її син відбув на службу в зону АТО, а чоловіка вона не має. Михайло Михайлович пообіцяв сприяти у виділенні одноразової матеріальної допомоги.

Реклама

Також на прийом громадян прийшли жінки та матері загиблих в зоні АТО військових. Рідні хотіли дізнатися яка допомога їм передбачена. Заступник голови ОДА провів з ними роз’яснювальну роботу та зазначив, що на наступній сесії облради буде винесено питання про підтримку сімей загиблих в зоні АТО.

До заступника голови Закарпатської ОДА сьогодні звернулася і сім’я переселенців з Донецьку з проханням сприяти у працевлаштуванні. Батько та син є спеціалістами у медичній галузі, а невістка – у банківській справі. Михайло Рівіс пообіцяв в межах своєї компетентності вирішити ці питання.

Реклама

Крім того, заступник голови Закарпатської ОДА Михайло Рівіс доручив відповідним профільним структурам розібратися з питанням погодження детального плану земельної ділянки, яка відводиться для будівництва храму чоловічого монастиря «Собору пресвятої Богородиці» в урочищі «Джублик», що в Іршавському районі.

З усіх питань, які були підняті під час особистого прийому громадян, Михайло Рівіс надав доручення відповідним структурним підрозділам облдержадміністрації стосовно вирішення проблем мешканців у найкоротший термін.

Прес – центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно