Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іршавська бібліотека визначила найкращих юних читачів року

Іршавська бібліотека визначила найкращих юних читачів року
З 10 по 14 вересня відбудеться «День найкращого читача року», який буде проходити у м.Львів. Іршавська районна бібліотека налічує трьох молодих ерудитів, які не байдужі до літературного слова, а...

З 10 по 14 вересня відбудеться «День найкращого читача року», який буде проходити у м.Львів.

ВІДЕО ДНЯ

Іршавська районна бібліотека налічує трьох молодих ерудитів, які не байдужі до літературного слова, а саме: Василь Олексій з с.Ільниця, Тетяна Шуміліна з Перичинського району, с.Раково, а також Ніка Молнар з м.Берегово. Поїздку у місто лева взяла під контроль заступник директора по роботі з дітьми Іршавської районної бібліотеки Майя Бобик. Поїздка вже мала відбутися у травні, але у зв’язку з трагічними подіями на Сході країни подорож перенесли. У Львові дітей обіцяють нагородити цінними призами і залишити у їх серцях яскраву згадку про місто.

«Мета такої діяльністі юнацького абонементу має сприяти всебічному розвитку високоінтелектуальної особистості та координує роботу з питань виховання молоді та юнацтва з усіх основних напрямків суспільних відносин: патріотичного, екологічного, правового, трудового тощо» — сказала завідувачка відділу обслуговування Олена Кепша.

Реклама

Нагадаємо, що офіційно станом на сьогодні Іршавська РБ налічує 1285 юних читачів. На юнацькому абонементі Іршавської ЦРБ обслуговуються користувачі віком від 16 до 21 року. Для яких відкрито клуб «Підліток і закон для юнаків», прагнення цього клубу: підвищення інтересу користувачів до читання; уміння орієнтуватися у світовому інформаційному потоці; формування національної свідомості, патріотичного, правового та морального виховання молоді.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно