Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Берегівщині пов’язують відключення світла з ремонтом електромереж

На Берегівщині пов’язують відключення світла з ремонтом електромереж

На Берегівщині пов’язують відключення світла з ремонтом електромереж
Сьогодні, 4 серпня, у будівлі Берегівської РДА відбулася розширена нарада щодо енергопостачання у Берегові та районі зокрема. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Берегова...

Сьогодні, 4 серпня, у будівлі Берегівської РДА відбулася розширена нарада щодо енергопостачання у Берегові та районі зокрема. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Берегова Золтан Баб'як.

ВІДЕО ДНЯ

На зустрічі взяли участь голова РДА Іштван Петрушка, начальник філії ПАТ "Закарпаттяобленерго" — "Берегівський РЕМ" — Олег Кучмій, голова Берегівської районної ради Олена Шедер, заступник міського голови Людмила Токар, заступник голови райдержадміністрації Федір Бімба.

Головною темою наради було спростування чуток про систематичне відключення електроенергії для населення.

Реклама

Олег Кучмій зауважив, що всі відключення електроенергії, що будуть проводитися найближчим часом виконуватимуться тільки у зв’язку з проведенням ремонтних робіт з обслуговування електричних мереж, спрямованих на підвищення надійності електропостачання у зимовий період, а також покращення якості обслуговування споживачів.

"Місця та орієнтовна дата виконання робіт плануються щотижнево та розміщені на офіційній веб-сторінці ПАТ "Закарпаттяобленерго". Що стосується графіків аварійних відключень, то такі графіки розробляються щорічно і цей рік не є винятком, але це не означає, що обов’язково буде введено в дію цей графік. Все буде залежати від балансу виробництва і споживання електроенергії. Тому прохання до громадськості — поставитись до цього питання з розумінням та не розповсюджувати серед населення паніку. Перш за все, в години максимуму якомога менше споживати електроенергії, щоб не виникало проблем з енергопостачанням", — підкреслив Олег Кучмій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно