Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За діяльність фонду Бейли Ковача та його наміри приєднати Закарпаття до Угорщини взялася прокуратура

За діяльність фонду Бейли Ковача та його наміри приєднати Закарпаття до Угорщини взялася прокуратура

За діяльність фонду Бейли Ковача та його наміри приєднати Закарпаття до Угорщини взялася прокуратура
Прокуратура Закарпатської області звернулася до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовом щодо припинення діяльності благодійного фонду «Приймальня незалежного депутата Європейського...

Прокуратура Закарпатської області звернулася до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовом щодо припинення діяльності благодійного фонду «Приймальня незалежного депутата Європейського парламенту Ковача Бейли».

ВІДЕО ДНЯ

Так, праворадикальною партією Угорщини «За кращу Угорщину» («Йоббік») у власній політичній програмі задекларовано повернення Закарпаття до Угорської Республіки.

З метою реалізації вказаних задумів, партією утворено та зареєстровано благодійний фонд «Приймальня незалежного депутата Європейського парламенту Ковача Бейли», діяльність якого спрямована на втручання у внутрішні справи України та посягання на її територіальну цілісність. Встановлено, що благодійна організація в місті Берегово діє з грубими порушеннями законодавства України.

Реклама

Зокрема, встановлено відсутність фонду за місцезнаходженням, в результаті чого складено відповідний акт. На підставі цього, державним реєстратором Берегівського міськрайонного управління юстиції внесено відповідний запис. Відповідно до українського законодавства, це є підставою для винесення судового рішення щодо припинення юридичної особи.

Також, всупереч Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації» вказаний благодійний фонд упродовж 2013-2014 років не подавав фінансовий звіт про суб’єкт малого підприємництва та податковий звіт про використання коштів неприбуткових установ та організацій.

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно