Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Виноградівщині планують провести велопробіг під назвою "Єднаймося заради миру!"

На Виноградівщині планують провести велопробіг під назвою "Єднаймося заради миру!"

На Виноградівщині планують провести велопробіг під назвою "Єднаймося заради миру!"
3 вересня, за ініціативи голови Виноградівської районної державної адміністрації Віталія Любки відбулася нарада з підготовки до проведення районного велопробігу "Єднаймося заради миру!". У нараді...

3 вересня, за ініціативи голови Виноградівської районної державної адміністрації Віталія Любки відбулася нарада з підготовки до проведення районного велопробігу "Єднаймося заради миру!".

ВІДЕО ДНЯ

У нараді взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Бажура, в.о. начальника відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації Ігор Вантюх, начальник відділу культури Василь Югас, представники правоохоронних органів.

- Навіть у надзвичайно складні моменти нашої історії українцям завжди вдавалося демонструвати єдність, виваженість та вміння чути один одного незважаючи на різні причини. Беручи до уваги ситуацію яка склалася у країні, виникла ідея нагадати нам всім про те, що наша сила у єдності. Тому головна мета велопробігу який планується провести - заявити всім, що Україна єдина, цілісна і незалежна, - наголосив Віталій Любка.

Реклама

Під час наради обговорено організаційні питання, визначено час та маршрут пересування велосипедистів. Так, районний велопробіг "Єднаймося заради миру!" відбудеться у суботу, 6 вересня. Початок о 10 годині на площі Миру у Виноградові. Маршрут включатиме велопробіг із Виноградова до селища Вилок та розгортання великого державного прапора на футбольному полі у селищі Вилок.

Виноградівська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно