Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Під Іловайськом загинув 42-річний військовослужбовець з Рахівщини

Під Іловайськом загинув 42-річний військовослужбовець з Рахівщини

Під Іловайськом загинув 42-річний військовослужбовець з Рахівщини
25 серпня у бою за Іловайськ (Донецька область) загинув військовослужбовець 51-ї окремої механізованої бригади (Володимир-Волинський), рахів'янин Михайло Марфич. 3-й батальйон їх бригади опинився...

25 серпня у бою за Іловайськ (Донецька область) загинув військовослужбовець 51-ї окремої механізованої бригади (Володимир-Волинський), рахів'янин Михайло Марфич.

ВІДЕО ДНЯ

3-й батальйон їх бригади опинився в оточенні біля населених пунктів Березне, Оленівка, під постійним артобстрілом. Під час танкової та артилерійської атаки російських бойовиків під Іловайськом та Старобешевим та обстрілу з РСЗВ «Град» 25-26 серпня загинули та потрапили у полон десятки військовослужбовців 51-ї бригади. Наразі район не отримав документального підтвердження загибелі військовослужбовця, проте відомо, що його вже транспортують до Рахова.

Ще 29 серпня боєць значився у списках розшукуваних волонтерами військових. У Facebook громадська діячка Наталія Соколова опублікувала списки бійців 51-ої бригади, які можуть бути пораненими і знаходитися в лікарнях, а також полонених.

Реклама

Це вже третя втрата для Рахівщини за час військових дій на сході України. Так 4 липня в результаті ракетно-артилерійського обстрілу одного з блок-постів в зоні проведення АТО загинув військовослужбовець за контрактом Олексій Калинюк, родом з міста Рахів, який проходив службу у в/ч А 1778 в м. Ужгород. 14 серпня вночі в боях під Луганськом загинув солдат 24-ї окремої механізованої бригади (Яворів) Василь Мартинюк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно