Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Тячівщині підвели підсумки соціально-економічного розвитку району за перше півріччя поточного року

На Тячівщині підвели підсумки соціально-економічного розвитку району за перше півріччя поточного року

На Тячівщині підвели підсумки соціально-економічного розвитку району за перше півріччя поточного року
Під керівництвом голови райдержадміністрації Петра Голубки відбулась нарада щодо підсумків соціально-економічного розвитку району за перше півріччя поточного року. Участь у нараді також прийняли...

Під керівництвом голови райдержадміністрації Петра Голубки відбулась нарада щодо підсумків соціально-економічного розвитку району за перше півріччя поточного року. Участь у нараді також прийняли заступник голови державної адміністрації Василь Каганець та заступник керівника апарату, начальник організаційного відділу апарату райдержадміністрації Євгенія Славна.

ВІДЕО ДНЯ

Перед початком роботи учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв Небесної Сотні та всіх, хто загинув у боротьбі за волю і незалежність України.

Відтак очільник району наголосив, що наразі в районі в повному обсязі погашено заборгованість по місцевому бюджету через казначейство.

Реклама

- Попри вкрай складну ситуацію на Сході нашої країни, Уряд України в співпраці з обласною та районною владою, сприяє вирішенню питання ліквідації бюджетної заборгованості через казначейство. Приємно зауважити, що на сьогоднішній день вдалося повністю погасити борги по місцевому бюджету через казначейство у нашому районі, - зауважив Петро Петрович.

Опісля, з доповіддю щодо соціально-економічного розвитку в районі виступив начальник управління економічного розвитку і туризму державної адміністрації Богдан Макусій. Він зокрема зауважив, що за підсумками першого півріччя 2014 року спостерігається позитивна динаміка діяльності переважної більшості галузей економіки. Відтак доповідач детально проаналізував напрацювання в переробній промисловості, інвестиційній діяльності, торгівлі, сфері послуг, соціальній та інших сферах району.

Реклама

Ситуацію з приводу наповнення бюджетів всіх рівнів у районі проаналізував заступник начальника ДПІ у Тячівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області Іван Мандзюк.

Олександра Боршош, завідувач сектору зовнішньо-економічних зв’язків, інвестицій, туризму та рекреації, окреслила перспективи розвитку туристичної сфери в районі, а також наголосила на участі у міжнародній виставці-ярмарку «Турєвроцентр-Закарпаття 2014».

Відтак, про підсумки виконання місцевих бюджетів району за І півріччя доповіла Ганна Семиган, заступник начальника, начальник бюджетного відділу фінансового управління державної адміністрації.

Реклама

В підсумку наради Петро Голубка наголосив на важливості детінізації бізнесу на Тячівщині та закликав всіх спільно працювати в напрямку покращення соціально-економічного розвитку району.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно