Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Іршаві говорили про можливі пільги для учасників АТО

У Іршаві говорили про можливі пільги для учасників АТО
Одним із важливих питань, яке розглянули сьогодні на черговому засіданні членів виконавчого комітету, є можливість надання пільг сім’ям громадян, жителів міста, які приймають участь в АТО на сході...

Одним із важливих питань, яке розглянули сьогодні на черговому засіданні членів виконавчого комітету, є можливість надання пільг сім’ям громадян, жителів міста, які приймають участь в АТО на сході України.

ВІДЕО ДНЯ

На сьогоднішній день таких осіб із міста Іршава є четверо.

На засіданні йшлося про те, щоб зменшити, або й зовсім зняти із даних громадян оплату за водопостачання та водовідведення, для жителів багатоповерхівок - квартплату, а також безкоштовне відвідування міських ДНЗ для дітей та позачергове виділення земельних ділянок. Цю пропозицію підтримали одноголосно. Тому найближчим часом у міськраді планують опрацювати ці питання, оформити згідно чинного законодавства та знайти можливість покрити коштами міського бюджету витрати, які нестимуть КП «Тепло-Місто» та ІКПВ. На наступне зібрання членів виконавчого комітету та засідання сесії дане питання винесуть опрацьоване у повному обсязі.

Реклама

Також на розгляд членів виконкому винесли доволі складне питання про перегляд тарифів за послуги по водопостачанню та водовідведенню на території міста Іршава. Із інформацією виступив начальник підприємства Віктор Гелетей. Він коротко поінформував присутніх про фінансово-економічний стан підприємства на сьогоднішній день, навів існуючі тарифи на водопостачання і водовідведення у місті та області і ознайомив із висновком Державної інспекції з контролю за цінами (детальніше див. у матеріалі «Чи зміняться тарифи на водопостачання для жителів Іршави?»). Віктор Васильович наголосив на необхідності якнайшвидше прийняти рішення з даного питання, оскільки з часу прийняття нових тарифів вони реально можуть бути введені в дію лише через два місяці, а за цей час борги за електроенергію можуть сягнути критичного рівня, що може призвести до повного відключення ІКПВ від електроенергії.

Міський голова наголосив, що такі рішення без детального вивчення не приймаються. У найближчі дні депутатам та членам виконкому необхідно ознайомитися і вивчити всі матеріали з даного питання,а доти не приймати жодних рішень. Цю думку підтримали присутні.

Реклама

Серед інших на виконкомі розглянули та прийняли рішення стосовно присвоєння поштових адрес, продовження терміну дії дозволів тощо.

Прес-служба Іршавської міської ради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно