Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Військком Закарпаття вважає, що немає зрадників серед генералів у АТО

Військком Закарпаття вважає, що немає зрадників серед генералів у АТО

Військком Закарпаття вважає, що немає зрадників серед генералів у АТО
Повідомлення про зрадників-інформаторів в рядах учасників та керівників АТО викликали хвилю обурення серед людей. Журналісти і самі військові почали викривати імена «перевертнів», а під...

Повідомлення про зрадників-інформаторів в рядах учасників та керівників АТО викликали хвилю обурення серед людей. Журналісти і самі військові почали викривати імена «перевертнів», а під адміністрацією президента зібрався багатолюдний пікет. Люди вимагали відставки міністра оборони Валерія Гелетея, який наразі так і не зміг очистити ряди військового керівництва від зрадників.

ВІДЕО ДНЯ

Військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату Івана Васильцюн прокоментував цю тему. У телефонній розмові полковник поспішив нагадати, що наразі в Україні офіційно триває антитерористична операція, якою повністю завідує відповідний штаб, підконтрольний Службі Безпеки України. Саме там приймають усі стратегічні рішення. Військові ж їх тільки виконують.

«Мені важко зрозуміти, чому так сталося», — сказав Васильцюн, відповідаючи на питання про можливу роботу «подвійних агентів» серед військових чинів.

Реклама

«Час усе покаже і розставить на свої місця. Є людський фактор, людські прорахунки. Той, хто нічого не робить, той і не помиляється. І я б зараз дуже не хотів вішати на когось ярлики зрадників. Якщо б ці зрадники і справді існували, їх би вже давно виявили», — зауважив полковник.

При цьому Васильцюн озвучив думку про те, що подібна інформація у ЗМІ може бути черговою хвилею інформаційної пропаганди з боку Російської Федерації, яка спрямована на дестабілізацію ситуації в Україні.

Реклама

«Проти нас відбувається цілеспрямована інформаційна атака. Людей намагаються залякати», — переконаний Васильцюн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно