Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Тячеві відкрили нову будівлю місцевого районного суду

У Тячеві відкрили нову будівлю місцевого районного суду
Сьогодні, 28 серпня, у Тячеві пройшло урочисте відкриття нової адміністративної будівлі Тячівського районного суду. У церемонії відкриття брали участь високоповажні гості, очільники найвищих...

Сьогодні, 28 серпня, у Тячеві пройшло урочисте відкриття нової адміністративної будівлі Тячівського районного суду.

ВІДЕО ДНЯ

У церемонії відкриття брали участь високоповажні гості, очільники найвищих установ судової гілки влади: голова Ради суддів України, суддя Верховного Суду України Валентина Симоненко, голова Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Борис Гулько, голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк. А також перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Андрій Сербайло, голова Тячівської райдержадміністрації Петро Голубка, Тячівський міський голова Іван Ковач, начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Закарпатській області Михайло Форкош, голова апеляційного суду Закарпастької області Крегул Микола, обласні депутати, представники органів місцевого самоврядування, журналісти та громадськість.

Виступаючи з вітальним словом Валентина Симоненко зауважила, що в наш час відкриття нового приміщення суду - це одна з найвизначніших подій не тільки для Тячівщини, але й для судової системи всієї України та побажала, щоб судочинство у краї було таким, якого потребує суспільство. Привітав громаду з цим знаменним днем також Борис Гулько, який побажав усім законних і справедливих рішень у храмі правосуддя.

Реклама

Відтак всіх присутніх привітав Зеновій Холоднюк, який вручив почесні грамоти Державної судової адміністрації України Степану Дьордяю, директору торгової мережі «Майстер» та Володимиру Дем’яну, директору ТОВ «Свалява-Міськбуд за співробітництво щодо створення належних умов приміщення районного суду. Крім того, заохочувальною відзнакою - нагрудним знаком «Знак пошани» нагороджено Олександа Коршинського - заступника територіального управління Державної судової адміністрації України в Закарпатській області, Івана Ковача - Тячівського міського голову та Володимира Гримута – голову Тячівського районного суду.

Опісля учасників зібрання привітав Петро Голубка, який висловив сподівання, що в новому адмінбудинку прийматимуться тільки правильні і справедливі рішення, які справді покращуватимуть життя громадян району, а також відзначив, що на сьогоднішній день в державної адміністрації немає перед судовою установою жодної заборгованості по платежах.

Реклама

Іван Ковач наголосив на знаковості даної події, адже в такий непростий час зорганізувались різні гілки влади для того, щоб відбудувати добротну будівлю, яка стала окрасою Тячева.

- Символічно, що в той час, коли на сході нашої країни ведуться бойові дії, потерпають молоді хлопці за незалежність та територіальну цілісність нашої країни, на місцях робляться добрі справи, направлені на те, щоб Україна була країною, де на першому місці дотримувались права і свободи людей, – зауважив в рамках виступу Андрій Сербайло.

Відтак вітальне слово мав Михайло Форкош, який подякував Володимиру Гримуту за співпрацю та вручив йому символічний ключ від адмінбудівлі. Після чого очільник районного суду висловив вдячність всім, хто приклав зусилля для того, щоб у кінцевому результаті відкрити нове приміщення суду, збудоване за європейськими стандартами.

Реклама

На завершення урочистості відбулась церемонія перерізання символічної червоної стрічки, після чого всіх присутніх запросили оглянути приміщення районного суду.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно