Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті телефонні шахраї ошукують жінок

На Закарпатті телефонні шахраї ошукують жінок
Телефонне шахрайство стало звичною справою для Закарпаття. Окрім випадку, який стався в Ужгороді, жертвами телефонних шахраїв стали...

Телефонне шахрайство стало звичною справою для Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

Окрім випадку, який стався в Ужгороді, жертвами телефонних шахраїв стали ще двоє закарпаток.

Так, жительці с.Грушево Тячівського району на мобільний телефон зателефонувала невідома особа, що представилась працівником поліції Російської Федерації.

Реклама

«Поліцай» повідомив, що її син (хлопець на даний час справді перебуває на заробітках в Росії) скоїв злочин і за нанесення тілесних ушкоджень затриманий працівниками поліції Росії. Якщо мати хоче вирішити питання щодо непритягнення сина до кримінальної відповідальності, то нехай перерахує на банківську картку (номер якої їй вказали) грошові кошти в сумі 1000 доларів США.

Довірлива жінка, аби порятувати сина «від тюрми», відразу ж поїхала в Тячів, де через філію комерційного банку переказала на вказану їй шахраєм банківську картку гроші в сумі 7700 гривень, які зуміла назбирати. І лише ввечері в телефонній розмові з сином вона дізналася, що з тим усе гаразд, ніяка поліція в Росії його не затримувала.

Реклама

Іншою потерпілою стала жителька с.Павшино Мукачівського району. Мукачівка вирішила придбати автомобіль. В Інтернеті знайшла машину, яка їй сподобалася. Зателефонувала власнику, а той під приводом оформлення документів для придбання автомобіля виманив від довірливої жінки грошові кошти в сумі 8200 гривень.

Коли потерпіла перерахувала гроші через філію банку в м. Мукачево, телефонний зв'язок із «продавцем», ясна річ, було втрачено. Ошуканій мукачівці нічого не залишалося, як іти з заявою в міліцію.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно