Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У супермаркеті Хуста продукцію, яка вироблена у Росії, почали маркувати триколором окупанта

У супермаркеті Хуста продукцію, яка вироблена у Росії, почали маркувати триколором окупанта

У супермаркеті Хуста продукцію, яка вироблена у Росії, почали маркувати триколором окупанта
Зокрема, в одному із супермаркетів міста уже кілька днів маркують російську продукцію, біля товару країни-окупанта видніється триколор. У крамниці зауважили, що були готові до того, що впаде попит...

Зокрема, в одному із супермаркетів міста уже кілька днів маркують російську продукцію, біля товару країни-окупанта видніється триколор.

ВІДЕО ДНЯ

У крамниці зауважили, що були готові до того, що впаде попит на цю продукцію, тому й почали менше її закупляти. Водночас економічного збитку після маркування, переконують, не зазнали.

Дуже добре, що здалеку видно, яка продукція належить державі-агресору, - зауважує один з покупців, хустянин Петро Шманьо. – Дочка дуже любить продукцію торгової марки «Растішка», але побачивши біля йогуртів російський прапор, зразу попросила, щоб ми підшукали український аналог товару, який, до речі, дитині дуже сподобався.

Реклама

- Якщо раніше покупець не звертав особливої уваги на виробника, то сьогодні ситуація зворотня: споживач максимально і добровільно підтримує вітчизняного виробника. Російські товари майже перестали купувати, – заявила одна з продавчинь, пані Тетяна.

Слід зазначити, що найближчим часом позначити російський продукт повинні усі крамниці: і великі, і маленькі. Такі дії, зі слів державних мужів, повинні принести подвійну вигоду: покупець зможе вибрати на свій смак товар, а по-друге, більший попит буде на українську продукцію.

Реклама

Марина Алдон

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно