Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У закарпатській колонії провели день відкритих дверей

У закарпатській колонії провели день відкритих дверей
У Закарпатській УВП (№9) проведено "день відкритих дверей" з метою ознайомлення громадськості із роботою установи та забезпечення можливості спілкування засуджених господарської обслуги із рідними та...

У Закарпатській УВП (№9) проведено "день відкритих дверей" з метою ознайомлення громадськості із роботою установи та забезпечення можливості спілкування засуджених господарської обслуги із рідними та близькими, – повідомили у відділі ДПтС України в Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

Напередодні було оголошено родичам засуджених про можливість відвідати установу. Таких родичів виявилося багато, адже це можливість відвідати засуджених, з'ясувати умови відбування покарання та праці. Родичі з нетерпінням очікували перед входом до установи. Матері були раді зустрічі із синами, засуджені батьки − із маленькими дітьми та дружинами. Заступник начальника відділу ДПтС України у Закарпатській області Андрій Думнич побажав приємного спілкування із родичами, а також в найближчий період − швидшого звільнення засудженим.

День відкритих дверей розпочали із святої літургії в храмі на честь святої великомучениці Анастасії Узорішительниці, що діє на території установи, яке очолив настоятель храму, голова єпархіального відділу Пенітенціарного служіння – протоієрей Володимир Гуй. В концерті взяли участь голова Єпархіального відділу єпархіального, церковного, культурно-просвітницького служіння, заслужений артист України, клірик Свято-Троїцького храму м. Ужгорода, архідиякон Олександр Садварі, також в заході взяли участь вихованці воскресної церковно-приходської школи, що діє при Свято-Успенському храмі с. Дубриничі на Перечинщині та хоровий колетив Перечинського РБК. Під час "дня відкритих дверей" близьких та родичів засуджених ознайомлено із діяльністю Закарпатської УВП (№ 9), їм показано місця та умови тримання засуджених. Відгуки відвідувачів були позитивними, вони подякували адміністрації за можливість відвідати своїх, – я за сина близьких. Найкращою подякою за нелегку працю пенітенціаріїв стали слова матері одного з засуджених: «Не зважаючи на те, що це все ж таки тюрма спокійна», резюмувала пані Марія.

Реклама

Подібні зустрічі Закарпатські пенітенціарії влаштовуватимуть і надалі зазначив Андрій Думнич. Після концерту всі присутні за солодким столом мали можливість для живого спілкування з батьками та духовенством.

Прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно