Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • 60 тонн гуманітарки від Виноградівщини отримав Старобільськ Луганської області

60 тонн гуманітарки від Виноградівщини отримав Старобільськ Луганської області

60 тонн гуманітарки від Виноградівщини отримав Старобільськ Луганської області
Сьогодні, 27 серпня, гуманітарна допомога, відправлена днями з Виноградівщини, успішно доїхала до пункту призначення. Три фури продуктів харчування, гігієни та інших товарів першої необхідності уже...

Сьогодні, 27 серпня, гуманітарна допомога, відправлена днями з Виноградівщини, успішно доїхала до пункту призначення. Три фури продуктів харчування, гігієни та інших товарів першої необхідності уже передані для жителів містечка Старобільськ, що на Луганщині.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомила голова Старобільської РО Товариства Червоного Хреста Ольга Козакова.

— Ця допомога була для нас вкрай потрібна. У Старобільськ з Луганська переселилося близько 10 тисяч людей. Нам нічим було їх годувати: крім картоплі практично нічого не присилали. А з Виноградівщини передали паштети, консервацію, крупи, пральні засоби. Я зі сльозами на очах це говорю. Велике людяне вам спасибі! – сказала представниця районного осередку Товариства Червоного Хреста Оксана Козакова.

Реклама

Як запевнила керівник патронажної служби Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Любов Роменська, усі 60 тон гуманітарної допомоги з Виноградівщини зараз під охороною на складах. Через системи контролю і комп’ютерної реєстрації вони будуть видаватися місцевим жителям і військовослужбовцям.

Гуманітарний вантаж особисто супроводжували депутати різних рівнів та волонтери з Виноградівщини. При в’їзді до Старобільська їх зустіли голова місцевої РДА та представники Червоного хреста. Зараз виноградівці повертаються додому.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно