Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

7 тонн допомоги Іршавщина передала військовим на Сході (ФОТО)

7 тонн допомоги Іршавщина передала військовим на Сході (ФОТО)
13 серпня на Іршавщині почали інформувати про створення Фонду допомоги українським солдатам, а вчора ввечері 26 серпня близько 7 тонн продовольства відправили на Cхід нашим військовим. Як...

13 серпня на Іршавщині почали інформувати про створення Фонду допомоги українським солдатам, а вчора ввечері 26 серпня близько 7 тонн продовольства відправили на Cхід нашим військовим. Як повідомляють в Іршавській міській раді, тут можна було побачити все – від солі до теплого одягу та взуття.

ВІДЕО ДНЯ

Протягом двох тижнів жителі міста та всього району збирали продукти харчування і кошти, щоб допомогти юнакам, які стоять на захисті нашої держави. З цілого району продовольство звозили в Іршаву в Петро-Павлівську греко-католицьку церкву. Як зауважив настоятель храму о. Василь (Петечук), Білківський та Іршавський деканати підтримали ініціативу іршавської "Свободи" про створення Фонду і дуже активно взялися допомагати.

Прихожани церков приносили найрізноманітніші продукти – консервацію, сало, олію, макаронні вироби, крупи, цукор, сіль, мінеральну воду, багато овочів, серед яких буряк, цибуля, картопля тощо. Багато людей допомогли теплим одягом, дехто приніс взуття.

Реклама

В цілому майже 7 тонн вантажу вчора ввечері вирушило в іншу частину нашої держави. У церкві лишилося ще чимало картоплі та інших овочів і ще не всі бажаючі встигли долучитися, тому все що зосталося буде відправлено на полігон в с. Оріховиця (Ужгородський район).

Окрім продуктів харчування до скриньки, яку в храмі поставили два тижні тому, вкинули вже 8 тисяч гривень. На ці кошти придбають найнеобхідніше із амуніції.

Реклама
7 тонн допомоги Іршавщина передала військовим на Сході (ФОТО) – 01
7 тонн допомоги Іршавщина передала військовим на Сході (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно