Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині можуть закрити сільську школу

На Іршавщині можуть закрити сільську школу
Жителі невеликого села Локоть на Іршавщині занепокоєні ситуацією, що склалася навколо місцевої школи. Навчальний заклад функціонує при сільському храмі. Люди побоюються, що школу закриють. За борги...

Жителі невеликого села Локоть на Іршавщині занепокоєні ситуацією, що склалася навколо місцевої школи. Навчальний заклад функціонує при сільському храмі. Люди побоюються, що школу закриють. За борги до школи вимкнули постачання електроенергії. Учителі власними силами і коштами проводять ремонтні роботи: білять стіни, латають печі. У разі закриття навчального закладу школярам доведеться ходити пішки у школу сусіднього села за 3,5 кілометра.

ВІДЕО ДНЯ

Враховуючи, що тут гірська місцевість і в зимову пору сніг випадає великими кількостями, а дитячого автобуса взагалі немає, батьки непокояться за дітей. Більшість батьків працюють і вчасно не зможуть забирати дітей зі школи, тим паче з іншого села. У відділі освіти Іршавського району спростували інформацію про заплановане закриття школи. Більше того, зараз у райвідділі освіти працюють над тим, щоб закупити для школи нові парти і виділити принаймні 50 гривень на учня. Однак школу можуть перенести до колишнього сільського клубу, — повідомила директор школи с. Локоть та с. Смологовиця Марія Пинзеник.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно