Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • 10-річний школяр, розмальовуючи перед Днем Незалежності міст, потрапив під колеса автомобіля

10-річний школяр, розмальовуючи перед Днем Незалежності міст, потрапив під колеса автомобіля

10-річний школяр, розмальовуючи перед Днем Незалежності міст, потрапив під колеса автомобіля
До приймального відділення районної лікарні за медичною допомогою звернувся 10-річний школяр, житель одного з сіл Хустського району. Після медичного огляду медики залишили дитину на лікування, а тим...

До приймального відділення районної лікарні за медичною допомогою звернувся 10-річний школяр, житель одного з сіл Хустського району. Після медичного огляду медики залишили дитину на лікування, а тим часом правоохоронці взялись з′ясовувати причину отриманих ним тілесних ушкоджень.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці встановили, що напередодні Дня Незалежності школяр взяв участь у розмалюванні мосту через річку. Оступившись з власної необережності, він вдарився об проїжджаючий автомобіль. Водій автомобіля зупинився, оглянув дитину та, переконавшись візуально, що з нею все гаразд, відвіз хлопчика додому та передав родичам. Через деякий час батьки вирішили відвезти дитину до лікарні. Після огляду лікарі залишили хлопця на лікування.

Тим часом працівники ВДАІ разом з оперативниками сектору карного розшуку розшукали водія, який був причетний до дорожньо-транспортної пригоди. Винуватцем ДТП виявися непрацюючий 53-річний житель одного з ближніх сіл Хустського району.

Реклама

Водія медики освідчили на ступінь алкогольного сп’яніння, а правоохоронці доставили його автомобіль на арештмайданчик міськвідділу міліції.

Наразі слідчим дану подію за ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Реклама

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно