Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородська "Говерла" відмовляється грати матч в "зоні АТО"

Ужгородська "Говерла" відмовляється грати матч в "зоні АТО"
Ужгородська «Говерла» відмовляється їхати на матч 6-го туру чемпіонату України з «Іллічівцем», який повинен відбутися 13 вересня в Маріуполі, розташованому всього в декількох десятках кілометрів від...

Ужгородська «Говерла» відмовляється їхати на матч 6-го туру чемпіонату України з «Іллічівцем», який повинен відбутися 13 вересня в Маріуполі, розташованому всього в декількох десятках кілометрів від епіцентру зони АТО. Таку позицію клубу озвучив його генеральний директор Іван Шіц.

ВІДЕО ДНЯ

«Наша позиція по шостому туру однозначна: не грати в Маріуполі. Ми категорично відмовляємося від матчу, проведеного в зоні АТО. Хто може гарантувати життя людей там, де зараз гинуть десятки мирних жителів?

Але ми готові на будь-які переговори і компроміси. Готові грати на нейтральному полі, готові грати в Києві. Готові, нарешті, грати "дзеркально": перенести матч першого кола з "Іллічівцем" на наше поле, а в другому колі, якщо до того часу, дай Бог, вже все буде нормально, поїхати в Маріуполь», - заявив Шіц в коментарі « Профутбол», - повідомляє Dynamo.kiev.ua.

Реклама

Нагадаємо, що головний тренер «Іллічівця» Микола Павлов прокоментував ситуацію із забороною проведення матчів прем'єр-ліги в Маріуполі, заявивши, що «якщо «Говерла» приїде до Маріуполя, то інші побачать, що тут все гаразд і можна грати».

- Вважаю, що це збіг форс-мажорних обставин. Аналогів такої ситуації не було. Але я знаю ситуацію в Маріуполі зсередини - тут все спокійно. Створений був прецедент, тому що інша команда до нас не поїде. Зараз багато залежить від керівництва «Говерли». Якщо вони приїдуть, то решта побачать, що можна грати і теж будуть приїжджати, - сказав Павлов в ефірі «Профутбол» на «2 + 2».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно