Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Коронована" статуя Ісуса Христа буде у Джублику

"Коронована" статуя Ісуса Христа буде у Джублику
Статую Ісуса Христа, яку у центрі Львова встановили активісти ГО «Християнська Україна» перевезуть до урочища Джублик на Закарпатті, де нібито у 2002 році двом місцевим дівчаткам об’явилась Матір...

Статую Ісуса Христа, яку у центрі Львова встановили активісти ГО «Християнська Україна» перевезуть до урочища Джублик на Закарпатті, де нібито у 2002 році двом місцевим дівчаткам об’явилась Матір Божа. 23 серпня о 10:00 ранку скульптуру приберуть з пр. Свободи, де її встановили 14 серпня без жодних погоджень із міським муніципалітетом.

ВІДЕО ДНЯ

Про це  повідомив голова громадського об’єднання «Християнська Україна» Мирослав Данилків.

«Господь захотів, щоб ця статуя якнайшвидше попрямувала на схід країни, тому спочатку вона з’явиться у цьому святому місці, а потім, по кількох дев’ятницях,  попрямує до Харкова», – заявив Данилків.

Реклама

Він також пояснив, чому громадські активісти не виконують домовленостей з міською владою, за якими незаконно встановлену статую зобов’язувались прибрати з історичного центру Львова 22 серпня.

« 22 серпня о 19:00 вечора ми хочемо ще провести одну службу Божу, тому не встигнемо її прибрати , однак вже на 10:00 ранку 23 серпня для цієї справи ми замовили автомобіль, і обов’язково заберемо статую», – розповів  Данилків.

Реклама

Статую Ісуса Христа, яку у центрі Львова встановили активісти ГО «Християнська Україна» перевезуть до урочища Джублик на Закарпатті, де нібито у 2002 році двом місцевим дівчаткам об’явилась Матір Божа. 23 серпня о 10:00 ранку скульптуру приберуть з пр. Свободи, де її встановили 14 серпня без жодних погоджень із міським муніципалітетом.

Про це повідомив голова громадського об’єднання «Християнська Україна» Мирослав Данилків.

«Господь захотів, щоб ця статуя якнайшвидше попрямувала на схід країни, тому спочатку вона з’явиться у цьому святому місці, а потім, по кількох дев’ятницях, попрямує до Харкова», – заявив Данилків.

Реклама

Він також пояснив, чому громадські активісти не виконують домовленостей з міською владою, за якими незаконно встановлену статую зобов’язувались прибрати з історичного центру Львова 22 серпня.

«22 серпня о 19:00 вечора ми хочемо ще провести одну службу Божу, тому не встигнемо її прибрати , однак вже на 10:00 ранку 23 серпня для цієї справи ми замовили автомобіль, і обов’язково заберемо статую», – розповів Данилків.

Тетяна Слюсарчук

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно