Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець не сплатив податки сумою майже 4,5 млн грн

Закарпатець не сплатив податки сумою майже 4,5 млн грн
Умисне ухилення від сплати податків на суму понад 4 млн. 340 тис. грн виявлено співробітниками Оперативного управління ГУ Міндоходів у Закарпатській області. Так, один з суб’єктів господарювання...

Умисне ухилення від сплати податків на суму понад 4 млн. 340 тис. грн виявлено співробітниками Оперативного управління ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

Так, один з суб’єктів господарювання області, здійснюючи протягом 2013 року фінансово-господарську діяльність у сфері імпорту автозапчастин, шляхом приховування реальних результатів фінансово-господарської діяльності, умисно ухилився від сплати податку на додану вартість та податку на прибуток. Шкода від фінансових махінацій – ненадходження до бюджету коштів у особливо великих розмірах. Наразі проводяться першочергові слідчі дії, а відомості щодо кримінального правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 212 КК України.

Також, під час проведення заходів на пріоритетних напрямках діяльності податкової міліції України, співробітниками Слідчого управління фінансових розслідувань до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 1 ст. 212 КК України по факту ухилення від сплати податків у значних розмірах шляхом безпідставного формування податкового кредиту службовими особами.

Реклама

Встановлено, що службові особи одного з СГД області при здійсненні фінансово-господарських операцій у період 2012-2013 р.р. безпідставно сформували податковий кредит по операціях з приватним підприємством, зареєстрованим у м. Київ, внаслідок чого ухилилися від сплати податку на додану вартість на загальну суму 861 тис. 400 грн., від чого бюджет не отримав кошти у значних розмірах.

Щодо кримінального правопорушення проводяться слідчі розшукові дії.

Реклама

Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно