Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Невдячна донька побила рідну матір

Невдячна донька побила рідну матір
Мати завжди хоче, аби у її дитини все було як найкраще. Щиро бажаючи своїй дитині добра, пенсіонерка, жителька одного з сіл на Перечинщині, від своєї дочки замість вдячності отримала стусани та...

Мати завжди хоче, аби у її дитини все було як найкраще. Щиро бажаючи своїй дитині добра, пенсіонерка, жителька одного з сіл на Перечинщині, від своєї дочки замість вдячності отримала стусани та копняки.

ВІДЕО ДНЯ

За даним фактом у Перечинському райвідділ міліції відкрито кримінальне провадження. Невдячній дочці слідча райвідділу міліції оголосила про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 125 Кримінального кодексу України.

На полудні віку жінка пристрастилася до алкоголю. У старенької матері, що проживала разом з дочкою, серце кров’ю обливалося, коли вона бачила, як дитина губить своє життя. Їй би про своє здоров’я подбати, власному сину допомогти в люди вибитися, а вона за чарчину думає. Через це часто і сварилися. Не складалися у рідних людей полюбовні стосунки: мати завжди ображена, а дочка придирається до дрібниць. Під час сварок, що майже щовечора розгорялися у хаті, насмілювалася дочка на матір навіть руку піднімати.

Реклама

Того вечора молодиця теж прийшла до хати на підпитку. Мати, звісно, почала її лаяти. Остання, довго не думаючи, повалила рідну людину на землю та почала бити ногами. На цей раз потерпіла не змовчала і звернулася до правоохоронців. Слідчо-оперативна група виїхала за вказаною адресою. Дану подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За висновком експерта пенсіонерці були завдані легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоров’я. За вчинене горе-дочці доведеться постати на лаві підсудних.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно