Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Угорці Закарпаття заговорили про прийдешні вибори і сподіваються, що вони будуть у новому парламенті

Угорці Закарпаття заговорили про прийдешні вибори і сподіваються, що вони будуть у новому парламенті

Угорці Закарпаття заговорили про прийдешні вибори і сподіваються, що вони будуть у новому парламенті
«Для Угорщини та угорців Закарпаття, як і для всієї Європи, найважливішим питанням є відновлення миру й спокою в Україні», – прозвучало на зустрічі прем’єр-міністра Віктора Орбана та лідерів...

«Для Угорщини та угорців Закарпаття, як і для всієї Європи, найважливішим питанням є відновлення миру й спокою в Україні», – прозвучало на зустрічі прем’єр-міністра Віктора Орбана та лідерів Товариства угорської культури Закарпаття (KMKС) у четвер, 14 серпня, у Будапешті.

ВІДЕО ДНЯ

Віктор Орбан провів зустріч з Ласлом Брензовичем, головою Товариства угорської культури Закарпаття (КМКС), Гейзою Гулачі та заступником голови Йожефом Бортою, повідомив прес-секретар прем’єр-міністра Угорщини. Віктор Орбан наголосив, що керівництво Угорщини докладе максимум зусиль для того, щоб ситуація, яка склалася, була вирішена мирним шляхом, та з особливою увагою в цьому конфлікті стежить за угорською спільнотою, котра проживає на Закарпатті. У зв’язку з тим, що в Україні незабаром розпочнуться парламентські вибори, учасники зустрічі висловили сподівання: Президент нашої країни зможе виконати свої обіцянки щодо представництва закарпатських угорців у парламенті.

Керівництво КМКС повідомило пана прем’єр-міністра про плани стосовно розвитку Закарпаття. Віктор Орбан підкреслив, що угорці, які проживають на території України, наразі займають особливе місце в угорській національній стратегії. Тому керівництво бажає брати якомога більшу участь у розвитку, що покращить життя закарпатських угорців.

Реклама

Марія Сергієва

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно