Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Берегівська РДА відреагувала на поширення неправдивих чуток про відключення у районі газу та електроенергії

Берегівська РДА відреагувала на поширення неправдивих чуток про відключення у районі газу та електроенергії

Берегівська РДА відреагувала на поширення неправдивих чуток про відключення у районі газу та електроенергії
Вчора, 18 серпня, при голові райдержадміністрації Іштвану Петрушці відбулася нарада з питань забезпечення населення району електроенергією та природнім газом. На нараді були присутні перший заступник...

Вчора, 18 серпня, при голові райдержадміністрації Іштвану Петрушці відбулася нарада з питань забезпечення населення району електроенергією та природнім газом. На нараді були присутні перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Матій, начальник відділу обліку та розрахунків за природній газ Берегівської філії ПАТ «Закарпатгаз» Валентина Шепурева та заступник начальника Берегівського РЕМу Анатолій Білак.

ВІДЕО ДНЯ

"У зв’язку з тим, що останнім часом серед населення району поширюються неправдиві чутки про відключення електроенергії та природного газу. Нам треба запобігти цьому та правильно поінформувати населення Берегівщини для запобігання розповсюдження панічних настроїв", – зауважив голова райдержадміністрації Іштван Шімонович.

Як поінформували голову райдержадміністрації начальник відділу обліку та розрахунків за природній газ Берегівської філії ПАТ «Закарпатгаз» Валентина Шепурева та заступник начальника Берегівського РЕМу Анатолій Білак, офіційних вказівок щодо відключення електроенергії та природного газу у населених пунктах району не було. Енергорозподільчі установи працюють у штатному режимі, перебоїв у забезпеченні населення немає. На цей час забезпечення населення енергоресурсами задовільне. Але комусь вигідно розповсюджувати неперевірені факти серед населення та створювати панічні настрої.

Реклама

Звісно, потрібно впроваджувати енергозберігаючі технології, заощаджувати і електроенергію і природній газ, адже це допомога не тільки гаманцям громадян, але і державі. Та наразі чутки, які поширилися у районі про відключення енергоресурсів є недостовірними.

Берегівська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно