Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Керівництво району вирішувало нагальні проблеми Іршавщини

Керівництво району вирішувало нагальні проблеми Іршавщини
Вчора, 18 серпня, голова райдержадміністрації Вячеслав Свічкар провів нараду з керівниками установ, служб району та структурних підрозділів райдержадміністрації. Участь у засіданні взяли перший...

Вчора, 18 серпня, голова райдержадміністрації Вячеслав Свічкар провів нараду з керівниками установ, служб району та структурних підрозділів райдержадміністрації. Участь у засіданні взяли перший заступник голови райдержадміністрції Михайло Полончак, заступник голови райдержадміністрції Іван Мошкола та керівник апарату РДА Олег Козенюк.

ВІДЕО ДНЯ

Одним із питань, що стояли на порядку денному, є готовність об'єктів соціально-економічної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років. Інформував присутніх начальник відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації Володимир Штумф. Він зазначив, що процес підготовки до зими проходить відповідно до заходів, затверджених головою райдержадміністрації та керівниками бюджетних установ району. Контроль за виконанням цих заходів проводить сектор інфраструктури житлово-комунального господарства та будівництва відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації. Володимир Федорович звернув увагу на те, що, на сьогоднішній день, більшість роботи щодо підготовки до осінньо-зимового періоду 2014-2015 років зроблено, певна частина об'єктів уже готова, а інші знаходяться на різних етапах підготовки.

Про готовність загальноосвітніх шкіл району до нового 2014-2015 навчального року інформувала присутніх начальник відділу освіти райдержадміністрації Єлизавета Яцканич. Вона повідомила, що всі ЗОШ району на 99% готові до початку навчального року.

Реклама

В ході проведення засідання, начальник Іршавського районного відділу управління ДСНС України в Закарпатській області Іван Мошкола ознайомив учасників наради зі станом пожежної безпеки в районі. Зокрема, Іван Омелянович надав інформацію щодо аналізу пожеж та нещасних випадків, які виникли в районі з початку цього року, з порівняльною характеристикою аналогічного періоду минулого року. Також, він наголосив на необхідності прикласти максимум зусиль для того аби навчальні заклади району відповідали вимогам правил пожежної безпеки.

Підводячи підсумки наради, керівник району зазначив, що роботи в напрямках, які обговорювались під час засідання, чимало, з приводу чого, відповідним службам дані окремі доручення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно