Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті створений енергетичний антикризовий штаб

На Закарпатті створений енергетичний антикризовий штаб
До уваги споживачів електричної енергії! З метою вжиття заходів для забезпечення переходу на особливий режим функціонування електроенергетичної галузі та забезпечення споживачів електричної області...

До уваги споживачів електричної енергії! З метою вжиття заходів для забезпечення переходу на особливий режим функціонування електроенергетичної галузі та забезпечення споживачів електричної області електропостачанням для найважливіших потреб, у ПАТ «Закарпаттяобленерго» з 11.08.2014 року діє цілодобовий антикризовий енергетичний штаб оперативного реагування (далі Штаб).

ВІДЕО ДНЯ

Основним завданням Штабу є: захист прав споживачів електричної енергії; консультування споживачів з приводу підключення опалювального устаткування; термінове вирішення усіх питань щодо видачі технічних умов; реалізація проектів переведення газового опалення на електричне; встановлення диференційних (зонних) засобів обліку електричної енергії.

У разі виникнення питань з енергопостачання необхідно звертатися до кол-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго» за цілодобовою телефонною лінією за номером 0 800 50-16-20 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів) або за номером (0312) 61-94-94 (вартість дзвінків згідно з діючими тарифами міжміського зв’язку) та надати оператору повну контактну інформацію (прізвище, ім’я, по-батькові, адресу та контактні номери телефонів).

Реклама

Усі звернення реєструватимуться та розглядатимуться (за потребою у присутності заявника) на засіданні Штабу.

Дирекція ПАТ "Закарпаттяобленерго"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно