Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутат просить керівництво Закарпаття перевірити місцевих чиновників та переселенців на факт ухиляння від мобілізації

Депутат просить керівництво Закарпаття перевірити місцевих чиновників та переселенців на факт ухиляння від мобілізації

Депутат просить керівництво Закарпаття перевірити місцевих чиновників та переселенців на факт ухиляння від мобілізації
15 серпня 2014 року народний депутат України свободівець Едуард Леонов скерував депутатське звернення голові Закарпатської облдержадміністрації та військовому комісару Закарпатського обласного...

15 серпня 2014 року народний депутат України свободівець Едуард Леонов скерував депутатське звернення голові Закарпатської облдержадміністрації та військовому комісару Закарпатського обласного військового комісаріяту з вимогою перевірки місцевих чиновників та переселенців на факт ухиляння від мобілізації.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє прес-служба Закарпатської обласної організації ВО "Свобода".

"До мене звернулися мешканці Закарпаття з вимогою перевірити факт ухиляння чиновників, які працюють в адміністрації та депутатів обласної ради призивного віку, від проходження медичного огляду та мобілізації. Згідно з Законом України "Про військовий обов'язок і військову службу", ухилення від призову карається позбавленням волі терміном від 2 до 5 років. Тому я вимагаю надати інформацію та поіменний список чоловіків, які працюють в обласній адміністрації та депутатів обласної ради щодо проходження у військкоматах медичного огляду з подальшою мобілізацією", – прокоментував Едуард Леонов.

Реклама

Також свободівець підкреслив, що закарпатці попросили його з'ясувати чи перебувають чоловіки-переселенці призивного віку на обліку в військовому комісаріяті. Адже після появи переселенців з Донецької та Луганської областей на території Закарпатської області значно збільшилась кількість правопорушень та злочинів, а чоловіки агресивно та зухвало себе поводять.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно