Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські військові отримали нові пристрої

Закарпатські військові отримали нові пристрої
Для того, щоб бійці артилерійського полку змогли використовувати спеціальне програмне забезпечення під час бойових дій. Члени первинної профспілкової організації ГУ Міндоходів у Закарпатській...

Для того, щоб бійці артилерійського полку змогли використовувати спеціальне програмне забезпечення під час бойових дій.

ВІДЕО ДНЯ

Члени первинної профспілкової організації ГУ Міндоходів у Закарпатській області активно підтримали пропозицію допомогти військовим. Відвідавши навчання з бойової підготовки, де гартують бійців для участі в АТО, передали захисникам України три спеціальні пристрої (планшети з вмонтованим GPS навігатором), для наведення та коригування стрілецької зброї. Тож, за допомогою встановленого на портативних пристроях спеціального програмного забезпечення, у військових є можливість проводити всі важливі розрахунки для наведення батареї на ціль в лічені секунди. Також використання планшетів в десятки разів збільшить швидкість підготовки та точність стрільби нашої артилерії.

– Добре відомо, що вміти стріляти – це важливо, але ще важливіше – влучати в ціль. Для того, аби прицілити батарею і зробити точний залп потрібно дуже довго готуватися, робити багато розрахунків та налаштувань, а кожна хвилина – це життя наших солдатів. Саме тому ці планшети вкрай необхідні. Один із пристроїв в рази спростовує роботу 4-5 людей. Ми дякуємо всім, хто долучається і робить усе можливе для підвищення обороноздатності держави і поліпшення умов служби бійців, – наголошує керівництво артилерійського батальйону.

Реклама

Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно