Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Під час благодійного концерту виноградівці підтримали закарпатських військових (ФОТО)

Під час благодійного концерту виноградівці підтримали закарпатських військових (ФОТО)

Під час благодійного концерту виноградівці підтримали закарпатських військових (ФОТО)
У неділю в центрі Виноградова відбувся благодійний концерт на підтримку закарпатських військових. У ньому взяли участь місцеві творчі колективи (співачки Даяна Оравець, Діана Гурова, Гойнолка...
ВІДЕО ДНЯ

У неділю в центрі Виноградова відбувся благодійний концерт на підтримку закарпатських військових. У ньому взяли участь місцеві творчі колективи (співачки Даяна Оравець, Діана Гурова, Гойнолка Палош, баяніст Тиберій Чорба), також ініціативу волонтерів підтримала місцева влада від імені якої виступив перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Бажура.

Відкрився благодійний концерт виступом відомої закарпатської співачки Тетяни Гудачок.

Реклама

Під час акції було прочитано молитву за всіх солдат, що перебувають на фронті, а також тривав збір дитячих малюнків для військових.

Тепло зустріли виноградівці гостю з Рівного, рок-виконавицю Христину Панасюк.

Реклама

"До Закарпаття я приїхала спеціально для виступів у благодійних концертах, – розповідає виконавиця. – До речі, це перше літо, коли я маю такий насичений графік – виступи перед військовими, участь у благодійних акціях… І хоч у мене є двоє маленьких дітей, проте я все-одно знаходжу час для волонтерської діяльності… Зараз у мене з’явилося багато знайомих на лінії фронту, і всі вони повторюють – найгірше те, що багато людей ще не усвідомило, що ситуація на сході України стосується кожного. На лінії фронту головне відчувати, що ти воюєш недаремно, що люди в тилу не махнули на тебе рукою. Бо може так статися, що нині ти п’єш пиво і відпочиваєш, а завтра ти так само можеш опинитися на війні. І тоді вже тобі буде потрібна підтримка".

Як розповіла організатор акції та волонтер Тетяна Яблінська, після Виноградова подібний концерт буде організовано у Рахові 24 серпня.

"Зараз у зоні боїв є вдосталь харчів,- розповідає жінка. – Тому усі волонтери тепер зосередилися на закупівлі бойового спорядження. Ми б хотіли закупити на фронту хороший тепловізор. Проте остаточне рішення ми приймемо після збору коштів та переговорів з нашим закарпатським батальйоном".

Реклама

Олена Добош

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно