Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліціонери поспілкувались із юними мешканцями Хустщини, які скоїли злочини

Міліціонери поспілкувались із юними мешканцями Хустщини, які скоїли злочини

Міліціонери поспілкувались із юними мешканцями Хустщини, які скоїли злочини
15 серпня в Хустській РДА відбувся «круглий стіл» для юних мешканців району, які скоїли злочини, та їхніх батьків. Дітей віком від 14 до 16 років закликали не повторювати помилок, що несуть...

15 серпня в Хустській РДА відбувся «круглий стіл» для юних мешканців району, які скоїли злочини, та їхніх батьків. Дітей віком від 14 до 16 років закликали не повторювати помилок, що несуть кримінальну та адміністративну відповідальність.

ВІДЕО ДНЯ

З 10 підлітками, що перебувають на обліку служби у справах неповнолітніх Хустської РДА, ведуться серйозні профілактичні бесіди. Кожного такого неповнолітнього щомісяця відвідує міліціонер.

Правоохоронці зауважили, що багато злочинів діти скоюють у стані алкогольного сп’яніння.

Реклама

Сьогодні люди зайняті гонитвою за виживанням, за грошима, і у них залишається мало часу на головне – увагу до своїх дітей. У родинах, де алкоголь є частиною життя й жодне застілля не проходить без «гарячих»напоїв, у дитини виникає цікавість – а що ж це таке? Про нього так багато говорять і вдома, і в рекламі на телебаченні. Саме дитячий алкоголізм є першим кроком до наркоманії та злочинності», – застеріг присутніх батьків оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Роман Прокопів.

Учасників «круглого столу» ознайомили зі статистикою злочинності на Хустщині, відповідальністю за повторне скоєння протиправних дій. Звернули увагу на факти перебування неповнолітніх у вечірній та нічний час поза межами дому, у розважальних закладах, барах, кафе без супроводу дорослих.

Реклама

З 1 вересня починається Всеукраїнський профілактичний захід «Урок». Під час рейдів будуть виявлятись учні, які вчасно не приступили до навчання. Перевірятимуться кафетерії і звертатиметься увага на вживання дітьми алкогольних напоїв та тютюнових виробів, – зазначає начальник служби у справах дітей Хустської РДА Віталія Молнар.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно