Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівська прокуратура бореться з корупцією і виявляє хабарників

Мукачівська прокуратура бореться з корупцією і виявляє хабарників

Мукачівська прокуратура бореться з корупцією і виявляє хабарників
Прокуратура м.Мукачева продовжує виявляти та запобігати фактам корупції. Так, ряд посадовців притягнуто до адміністративної та кримінальної відповідальності за порушення вимог законодавства. При...

Прокуратура м.Мукачева продовжує виявляти та запобігати фактам корупції. Так, ряд посадовців притягнуто до адміністративної та кримінальної відповідальності за порушення вимог законодавства.

ВІДЕО ДНЯ

При налагоджені ефективної співпраці прокуратури м.Мукачева та Мукачівського міського відділу міліції спільно з правоохоронцями задокументовано та внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань три кримінальні провадження про корупційні правопорушення.

Порушення законодавства зафіксовано по факту отримання старшим майстром лісу неправомірної вигоди у розмірі 2 тисячі гривень. Лісник вимагав гроші за надання дозволу на проведення незаконної порубки лісу. За даним фактом слідчим міліції під процесуальним наглядом прокуратури було відкрито кримінальне провадження. Справа була розглянута і в Мукачівському міськрайонному суді. Службову особу, яка вимагала гроші, визнано винним у вчиненні злочину передбаченого част.2 ст.368 Кримінального кодексу України.

Реклама

Наприкінці травня та у липні цього року працівниками сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю під процесуальним наглядом прокуратури міста так само було задокументовано два факти отримання неправомірної винагороди. В першому випадку дві службові особи Мукачівського комунального підприємства «Мукачівводоканал» за не накладання штрафу на мешканця міста, вимагали 4 тисячі гривень. В іншому випадку посадовці Мукачівського міського РЕМу вимагали і отримали 1,500 гривень за не притягнення до відповідальності мешканця міста. Обидва факти наразі розглядаються у суді.

Окрім того, прокуратурою м.Мукачева притягнуто до дисциплінарної відповідальності посадовця органу контролю Мукачівської ОДПІ. Під час перевірки зафіксовано порушення щодо достовірності визначення суми грошового зобов`язання по надходженню від сплати збору за забруднення навколишнього природного середовища вказаного підприємця. Також постановою суду визнано винним у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення службовця Мукачівського Управління Державної казначейської служби України в Закарпатській області.

Реклама

Сергій Прохоров, прокурор прокуратури м. Мукачева

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно