Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ректор Бедь написав митрополиту Онуфрію листа і закликав єднатися церквам

Ректор Бедь написав митрополиту Онуфрію листа і закликав єднатися церквам

Ректор Бедь написав митрополиту Онуфрію листа і закликав єднатися церквам
Ректор УУБА, голова ВГЦО "За єдину помісну Православну Церкву в Україні", архімандрит Віктор (Бедь) у своєму зверненні привітав митрополита Онуфрія з обранням на посаду Предстоятеля УПЦ (МП) і...

Ректор УУБА, голова ВГЦО "За єдину помісну Православну Церкву в Україні", архімандрит Віктор (Бедь) у своєму зверненні привітав митрополита Онуфрія з обранням на посаду Предстоятеля УПЦ (МП) і висловив сподівання на продовження курсу об'єднання українських церков.

ВІДЕО ДНЯ

Звернення голови ВГЦО "За Єдину Помісну Православну Церкву в Україні" о. Віктора Бедь до вірних, кліру та новообраного Предстоятеля УПЦ (МП)

Сьогодні, в сороковий день з дня смерті Блаженнійшого Митрополита Володимира (Сабодана), Собор єпископів Української Православної Церкви Московського патріархату переважною більшістю голосів обрав свого нового Предстоятеля - митрополита Онуфрія (Березовського).

Реклама

З цієї нагоди президія ВГЦО "За єдину помісну Православну Церкву в Україні" вітає вірних, клір та новообраного Предстоятеля із завершенням засідання Собору єпископів та ухваленням рішення щодо заміщення вакантної митрополичої Київської кафедри. Бажаємо новообраному Блаженнійшому Онуфрію (Березовському), Митрополиту Київському і всієї України, Предстоятелю Української Православної Церкви (МП) міцного здоров'я, твердості духу та Божого благословення на ниві першоархієрейського служіння Церкві Христовій, українському народу та Українській, Богом даній, державі.

Сподіваємося, що новообраний глава УПЦ (МП), продовжуючи курс Блаженнійшого Митрополита Володимира (Сабодана) щодо необхідності дієвого подолання розділення православних в Україні, докладе всі свої зусилля та таланти для того, щоб на теренах нашої земної Батьківщини було у найкоротші терміни подолано розділення православних та об'єднано їх в одній Церкві Христовій і на цій основі утверджено єдину помісну Українську Православну Церкву.

Реклама

13 серпня 2014 року

Архімандрит Віктор (Бедь),

голова ВГЦО "За Єдину Помісну Православну Церкву в Україні"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно