Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Іршаві жорстко контролюватимуть діяльність комп’ютерних клубів

У Іршаві жорстко контролюватимуть діяльність комп’ютерних клубів

У Іршаві жорстко контролюватимуть діяльність комп’ютерних клубів
Відповідно до листа першого заступника облдержадміністрації 17.07.2014 №06-17/1397 та доручення голови райдержадміністрації 06.08.2014 №04-02/16, 6 серпня створено робочу групу із здійснення контролю...

Відповідно до листа першого заступника облдержадміністрації 17.07.2014 №06-17/1397 та доручення голови райдержадміністрації 06.08.2014 №04-02/16, 6 серпня створено робочу групу із здійснення контролю за діяльністю комп'ютерних клубів та закладів, які надають послуги з доступу до мережі Інтернет в частині обмеження режиму для дітей.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє Іршавська РДА.

До складу новоствореної робочої групи входять: голова робочої групи - перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Полончак, заступник голови робочої групи – в.о. начальника служби у справах дітей РДА Ольга Рендзей та члени робочої групи - старший уповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській області Іван Боднар, головний спеціаліст відділу охорони здоров'я РДА Василь Жупанин, головний спеціаліст відділу соціального захисту дітей, профілактики злочинності та правопорушень служби у справах дітей РДА Наталія Петканич та головний спеціаліст Іршавського РУ головного управління Держсанепідемслужби в Закарпатській області Василь Пукман.

Реклама

З метою відповідного дотримання Державних санітарних норм і правил влаштування, утримання обладнання та організації роботи закладів, які надають послуги з комп'ютерної ігрової діяльності дітям, затверджених наказом Міністерства охорони здоров'я України 15.12.2009 №947, вчора, 11 серпня, робочою групою здійснено перший рейд по м. Іршава. За підсумками проведеної перевірки, значних порушень щодо дотримання вищезазначених норм не зафіксовано.

Подібні рейди проводитимуться робочою групою по всіх комп'ютерних клубах та закладах, які надають послуги з доступу до мережі Інтернет, що знаходяться на території Іршавського району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно